Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Tunnicliffe och James på lån

Uniteds unge mittfältare Ryan Tunnicliffe lånas ut till Ipswich i The Championship. Lånet sträcker sig fram till januari. Även försvararen Reece James lånas ut, dock en division lägre då James kommer att spela för Carlisle United i League One.

Den 20 årige Tunnicliffe, som debuterade ifjol i ligacupen, kommer det närmsta halvåret att spela sin fotboll i Ipswich Town. Ryan huserade annars mest i U21-laget ifjol men fick två matcher i ligacupen för United. Annars har det mest blivit kortare lån för engelsmannen där han bland annat var i Barsnley under fjolårssäongen.

Även Reece James går på lån

Försvararen Reece James lånas också ut. Den 19 årige försvararen, som för övrigt är bror till den föredetta Unitedspelaren Matt James, kommer att spela det närmsta halvåret för Carlisle United i League One. Reece är en vänsterback som imponerade under slutskedet av säsongen för Uniteds U21-lag.


Källor: www.manutd.com, www.bbc.co.uk