Reserverna vann Lancashire Cup

Samtidigt som Uniteds A-trupp var i Stockholm och mötte AIK spelade Uniteds reserver hem en titel när man i Lancashire Senior Cup besegrade Manchester city. Det var faktiskt första gången i turneringens 134 åriga historia som dessa två lag möttes i final.

Det var dock de ljusblå grannarna som startade matchen bäst och tog också ledningen med 1-0 efter cirka 15 minuters spel. United deppade inte för det och kunde kvittera en kvart senare genom Davide Petrucci. När domarens pipa ljöd för halvtid stod det 1-1 i en halvlek som var ganska jämn.

Andra halvleken var fortsatt jämn och chanser fanns åt båda håll, men Jesse Lingard skulle till slut få sista ordet efter att själv ha blivit fälld i straffområdet tog han också hand om straffen och gav United ledningen med kvarten kvar av matchen.

United hade även en bra chans att avgöra matchen, men Coles skott strök stolpen. United kunde dock hålla undan och vinna med 2-1 i en jämn tillställning men där Uniteds vinnarmentalitet återigen segrade.

Manchester United Reserver – Manchester city Reserver 2-1

Uniteds mål: Petrucci (16), Lingard (76 str)
United: Johnstone – Wootton, Thorpe, M Keane, Vermijl (Blackett 42) – Cole, Ekangamene, Petrucci (Pearson 81), Lingard, Januzaj – Macheda (Lawrence 51)
Oanvända avbytare: Gollini, Rothwell