Lånekollen 13/14 – vecka 32

Ryan Tunnicliffe deltog inte i Ipswichs ligacupmöte med Stevenage, ett möte som Ipswich förlorade med 2-0. Startade sedan på bänken i ligamatchen mot Millwall, Ryan blev inbytt efter en timmes spel då Ipswich ledde med 1-0. Matchen slutade 3-0.

Reece James startade i ligacupmötet med Blackburn men blev utbytt efter 43 minuters spel på grund av en skada. Carlisle ledde då med 1-0 och vann sedan på straffar efter att matchen slutat 3-3. Deltog inte i ligamatchen under helgen på grund av skadan han ådrog sig.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS