Landslagskollen: Kagawa, Welbeck och Henriquez målskyttar

Shinji Kagawa, Danny Welbeck och Angelo Henriquez sköt på onsdagen mål för sina respektive landslag. Jonny Evans (sjuk) och Michael Carrick (ögoninfektion) tvingades dock lämna återbud.

Träningslandskamper

• Belgien-Frankrike 0-0
    Evra (avbytare)
  • Chile-Irak 6-0 (i Danmark)
    Henriquez (90 min, 1 mål)
  • England-Skottland 3-2
    Cleverley (67 min, 1 assist), Jones (in 84), Rooney (67 min), Smalling (avbytare), Welbeck (90 min, 1 mÃ¥l), Zaha (in 75)
  • Japan-Uruguay 2-4
    Kagawa (90 min, 1 mål)
  • Portugal-Holland 0-1
    Van Persie (58 min)
  • England U21-Skottland U21 6-0
    M Keane (90 min), Lingard (in 66), Thorpe (in 73)

Störst fokus inför dagens landskamper var förstås på Wayne Rooney, som kom till spel för England och genomförde sina första 67 minuter för säsongen. England vann med 3-2 mot Skottland i en underhållande träningsmatch. Joe Hart visade lovande takter och bjöd Skottland på 1-0. Tom Cleverley gjorde en fin insats och noterades för en assist då Walcott kvitterade till 1-1. De stora rubrikerna i efterhand hamnar dock på Danny Welbeck som nickade in kvitteringen till 2-2 och dessutom utsågs till matchens bästa spelare.

Michael Carrick tvingades dock lämna återbud inför matchen, p.g.a. en ögoninfektion. Vi vet ännu inte om han riskerar att missa Uniteds ligapremiär mot Swansea på lördag.

Nordirland vann mycket överraskande med 1-0 mot Ryssland i kvällens enda VM-kvalmatch. Det var dock utan Unitedinblandning då Jonny Evans tvingades lämna återbud p.g.a. sjukdom. Inte heller här vet vi hur allvarligt det är.

I Danmark körde Chile över Irak med 6-0. Angelo Henriquez spelade hela matchen och var den som avslutade målskyttet.

Även Shinji Kagawa noterades i målprotokollet. Det var dock ingen större afton för Japan som förlorade med 4-2 mot Uruguay. Här noterar vi att Diego Forlan sköt två mål.

I tisdags vann Englands U21-landslag med 6-0 mot Skottland. Här fick Jesse Lingard debutera, med ett inhopp i mitten av andra halvlek. Michael Keane spelade hela matchen medan Tom Thorpe agerade inhoppare.

Källor: United.no, Anfp.cl, Whoscored.com, Soccerway.com, Thefa.com