Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Moyes: Det är en väldigt svår bortamatch

David Moyes har pratat med MUTV inför morgondagens match mot Swansea. Han påpekar att det blir en tuff bortamatch för United men säger samtidigt att United börjar vara redo för säsongen. Moyes berättar också att Rafael blir borta fyra till sex veckor.

”Det är en väldigt svår bortamatch. Michael Laudrup har gjort ett väldigt bra jobb där och förstärkt laget ordentligt den här sommaren. Jag förväntar mig att Swansea kommer att ha ännu en säsong som är lika bra som förra året och de har dessutom redan fått ett par Europamatcher i kroppen, vilket ger dem en känsla att de är lite mer redo för match.

”Vi vet att det kommer att bli en svår match men vi känner att börjar vara redo också och att vi får tillbaka alla i speldugligt skick. Den enda riktiga skadan vi har är Rafaels, som ser ut att hålla honom borta fyra till sex veckor med en hamstring. Vi har haft några andra mindre skavanker som har hållit folk borta några dagar, men, förhoppningsvis, kommer de flesta spelarna att vara redo för matchen.

”Alla vill spela mot Manchester United och göra det bra. Jag är säker på att jag kommer att få reda på det väldigt tidigt. Men att kallas Manchester United-manager är förmodligen den största spänningen. Det är ett riktigt privilegium att vara i den positionen och jag kommer att göra allt jag verkligen kan för att göra det så bra jag kan och jobba hårt för att säkerställa att klubben fortsätter att nå framgångar.”


Källa: MUTV Via: Manutd.com