Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Göteborg den 1 september

I samband med matchen mellan Liverpool och United kallar Muss West, lokalavdelningen i Göteborgsområdet, till supporterträff. Inför matchen planeras det kubb i Trädgårdsföreningen.

Söndagen den 1/9 Kör vi en träff på Glenns på Friggagatan! Matchen startar 14.30 och är den otroligt viktiga bortamatchen mot Liverpool och vi samlas 13.30 för att Quiza lite, tippar matchen och värmer upp oss!

För de som vill, så skulle jag tycka det var roligt om vi lirade lite kubb, då det förmodligen (och förhoppningsvis) är en av årets sista sommar dagar! Detta kör vi i så fall, kl 12 vid Trädgårdsföreningen men enbart om tillräckligt med intresse finns. Här tar vi i så fall med oss eget dricka för den som så önskar.

Plats: Glenn Sportsbar Friggagatan (adress: Friggagatan 9)
Dag: Söndagen den 1 september
Tid: Kubb från 12.00, Glenns från 13.30
Match: Liverpool – Manchester United
Övrig aktivitet: Kubb i Trägårdsföreningen. Quiz och matchtips med mera…
Anmälan: Till goteborg@muss.se, ange om du vill vara med och spela kubb
Sista anmälningsdag: Fredagen den 30 augusti

E-post: goteborg@muss.se | Twitter: @MussWest

Väl mött önskar Tobias (Påsen)!


Den 1 september är det även supporterträff i Växjö. Läs mer om det här »


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.