U18 vann enkelt mot Stoke

U18 reste till Stoke med en premiärförlust i bagaget men United ryckte upp sig och tog tre poäng med en imponerande insats efter mål av Goss, Fletcher och Mitchell i en match som United vann med 3-0.

United tog tidigt kommandot och tog också ledningen efter 13 minuters spel genom Sean Goss. Precis sju minuter senare utökade United ledningen när Ashley Fletcher snappade upp en lös boll och tryckte in den från nära håll.

Stoke hann med en bra chans innan halvtid, men Unitedmålvakten Dean Henderson räddade.

Tidigt i andra halvlek dödar United matchen helt. Den målfarlige James Wilson spelar fram till Demetri Mitchell som från nära håll stöter in 3-0. Stoke höjde sitt spel i andra halvlek, men det var United som fortsatt var det farligare laget och siffrorna kunde blivit större.

Tyvärr har inte MUTV valt att visa de två inledande matcherna. Detta är i mångt och mycket ett helt nytt lag från fjolåret med många nya spännande spelare som bland annat Mitchell (kvick och teknisk ytter) och Sean Goss (målfarlig innermittfältare som United köpte från Exeter förra sommaren men fick stora delar av säsongen förstörd på grund av skador).

Stoke City U18 – Manchester United U18 0-3

Uniteds mål: Goss (13), Fletcher (20) och Mitchell (50)
United: Henderson – Evans, McConnell, Borthwick-Jackson, Thompson (Ioannou, 71) – Harrop, Goss, Willock, Mitchell (Croskery, 65) – Fletcher (Riley, 65), Wilson