U18 slog Norwich

U18 tog emot Norwich under lördagsförmiddagen och vann med 3-2 efter två mål från James Wilson och ett från Joshua Harrop.

United tog ledningen efter 29 minuters spel när James Wilson öppnade målskyttet. Glädjen blev dock inte långvarig eftersom Norwich kvitterade endast två minuter efter Uniteds ledningsmål.

I andra halvlek återtog United ledningen är James Wilson testade målvakten med ett lågt skott, målvakten släppte retur och Harrop dök upp och slog in returen. Wilson var inte klar och med tio minuter kvar rundade han själv målvakten och slog in den i det öppna nätet.
Norwich reducerade med bara två minuter kvar av ordinarie tid men United höll ut och tog ännu en seger.

Manchester United U18 – Norwich U18 3-2

Uniteds mål: Wilson (29, 79), Harrop (65)
United: J Pereira – Evans, Ioannou, McConnell, Barber – Harrop, Goss, Willock, Redmond – Fletcher (Croskery 73), Wilson