Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Crystal Palace

United besegrade Crystal Palace med 2-0 efter mål av Robin van Persie och Wayne Rooney.

United dominerade den första halvleken men skapade inte så värst mycket. I halvlekens slutminut fixade dock Young – som tidigare i halvleken blivit varnad för en patetisk filmning – en straff till United och en utvisning till Palace. Möjligen ett korrekt domslut. Straffen satte Van Persie i mål.

I den andra halvleken kontrollerade United händelserna men 1-0 stod sig länge. Med tio minuter kvar satte dock Wayne Rooney 2-0 på en snyggt slagen frispark.

Marouane Fellaini debuterade för United med ett halvtimmeslångt inhopp. Fellaini kom in som mittfältare bredvid Carrick och skötte sig bra. Dessutom fick Adnan Januzaj göra sin första Premier League-match då han byttes in i mitten av andra halvlek. Det gillar vi förstås och vi gillade också vad den orädde Januzaj uträttade på planen. Pojken kan spela fotboll.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”138″]


Nemanja Vidic fick 24 procent av rösterna mot Liverpool och blev därmed utsedd till minst dålig i United. Andraplatsen delades av De Gea, Evra och Valencia med 19 procent vardera. Ashley Young fick inga röster.