U18 vände och vann

U18 vände underläge 0-1 till seger 2-1 i helgens bortamatch mot Leicester. Fletcher och Mitchell var Uniteds mÃ¥lskyttar – bÃ¥da mÃ¥len kom i den andra halvleken.

Det var Leicester som tog ledningen i matchen på en väl genomförd kontring efter 35 minuters spel. Trots spelövertag för United stod sig 1-0 till hemmalaget halvleken ut.

I andra halvlek ökade United tempot och kunde ocksÃ¥ kvittera efter 56 minuters spel genom anfallaren Ashley Fletcher. NÃ¥gra minuter senare tar United ledningen – och avgör ocksÃ¥ matchen – genom Mitchell som avgör med en fin volley efter inlägg frÃ¥n Evans.

Leicester ökade sedemera sin press, men United visade prov på bra försvarsspel och höll emot.

Leicester U18 – Manchester United U18 1-2

Uniteds mål: Fletcher (56), Mitchell (63)
United: J.Pereira – Evans, McConnell, Borthwick-Jackson, Barber – Riley, Harrop (Thompson 74), Willock, Mitchell – Fletcher, Croskery (Redmond 74)