Spelarbetyg: United – Leverkusen

United tog tre poäng i årets premiär av CL mot Leverkusen hemma på Old Trafford. Matchen gav den neutrale åskådaren vad den ville ha och tränarna var nog mindre nöjda.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
7

1 assist Kan absolut inte lastas för målen. Hans fötter börjar bli ohyggligt bra

Chris Smalling
5,5

Hade stora problem under matchens gång. Märktes att han har några matcher kvar till bra form.

Rio Ferdinand
6

Gjorde vad han skulle. Hade svårt att hitta rätt i uppspelsfasen.

Nemanja Vidic
6

Precis som Rio så gjorde han vad han skulle. Skapar en trygghet där bak.

Patrice Evra
7

1 assist Stabilt bakåt och ständigt deltagande i offensiven. Med Kagawa till vänster får Evra än mer spelutrymme på kanten.

Antonio Valencia
8

1 mål, 1 assist Hans andra halvlek var riktigt bra och fick mig att minnas denna atlet för den han var. Lite mer anonym i den första halvleken dock

Michael Carrick
6

Hade problem med sitt passningsspel stora delar av matchen vilket vi inte alls är vana vid. Trygg i sin bollbehandling och kan styra matchtempot

Fellaini
6

Ut 80′ Stort defensivt ansvar under matchen. Inte alls delaktig i offensiven.

Shinji Kagawa
6

Ut 71′ Hade svÃ¥rt med bollbehandlingen och passningsspelet. Är rejält matchotränad.

Wayne Rooney
8

Ut 84′ 2 mÃ¥l, 1 assist Rooney gjorde verkligen mycket under matchen. Bra jobb i defensiven och irrationell i sin offensiv. MÃ¥len var av hög klass.

Robin Van Persie
7

1 mål Var ur balans stora delar av matchen. Men resten av tiden var han precis så nyttig som United behöver honom. Målet är en mycket bra bedrift och han löper väldigt mycket.

Ashley Young
6

In 71′ Var med i Uniteds finfina anfall annars gjorde han inte mycket väsen av sig.