Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Moyes: Uselt resultat, usel insats

David Moyes fick se sitt lag förlora igen och han var, föga överraskande, inte alls nöjd då han pratade med MUTV efter matchen.

Efter förlusten mot West Brom parkerar United på tolfte plats i tabellen (en position som kan förändras då alla lag spelat klart omgång sex) med två segrar, en oavgjord och tre förluster på de tre inledande matcherna. En tröst för United är emellertid att de förmodade toppkonkurrenterna också har tappat en hel del poäng under säsongsinledningen, även om Arsenal i skrivande stund ser ut att gå mot seger.

Uniteds hade mycket boll mot West Brom men hade, återigen, svårt att omvandla bollinnehavet till målchanser.

”Det var ett uselt resultat och en usel insats, vi kom aldrig igång,” sa Moyes då han pratade med MUTV efter matchen. ”Vi saknade intensitet och glöd i vårt spel och i slutändan förtjänade de segern. Jag kan inte argumentera mot det.

”I första halvlek hade vi massor av boll och försökte skapa rörelse. Vi kontrollerade antagligen stora delar av matchen, men jag tycker att trots allt vårt bollinnehav så skapade vi inte många målchanser. Och när vi gjorde det så tog vi dem inte.

”De hade ett par chanser på kontringar och ju mer vi gick för det, desto mer chanser tycktes de få. Vi har gott om offensiva spelare men vi lyckas helt enkelt inte öppna motståndarlagen. Jag är orolig efter idag, men det är många matcher kvar att spela och vi kommer att försöka få rätt på det.”

Moyes kunde ändå se positiva tecken i Adnan Januzajs inhopp och hade dessutom Robin van Persie tillbaka i spel efter skada:

”Adnan var nervös inledningsvis men han visade åtminstone en del riktigt positivt spel. Han skapade en eller två chanser och hade kanske otur som inte gjorde mål i slutminuten.

”Robins skada var en liten skada. Vår plan var att ge honom lite tid, men kanske inte så lång som vi i slutändan gav honom.

”I fotboll kommer du inte att vinna varenda match så stötta ditt lag. Det är en fantastisk klubb med fantastiska spelare och vi kommer att göra allt vi kan för att rätta till dagens resultat.”


Källa: MUTV Via: Manutd.com