Omröstning: Matchens lirare mot West Brom

Det var nu det skulle vända. Det var nu klättringen uppåt i tabellen skulle börja. Det blev inte så. United förlorade med 2-1 mot West Brom på Old Trafford och det går inte ens säga att det var orättvist.

David Moyes använde, för första gången i ligan, tombolan när han tog ut laget. Ferdinand och Vidic delades. Buttner lirade från start, liksom Anderson, Nani och Chicharito.

Efter en mållös första halvlek väntade vi på att United skulle ta kommandot i andra halvlek. Istället tog West Brom ledningen. United svarade dock med en snabb kvittering då Rooney sköt en frispark in i mål. Nu skulle det väl i alla fall ordna sig? Icke. Istället sköt West Brom 2-1 och efter det hade United inte förmågan att komma tillbaka igen.

En tung lördagseftermiddag för United.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).