Omröstning: Matchens lirare mot Shakhtar

United fixade en poäng i Donetsk och har en bra position i Champions League efter två matcher. Danny Welbeck gav United ledningen sedan Antonio Valencia och Marouane Fellaini samarbetat på högerkanten. Med en kvart kvar att spela skulle dock hemmalaget sedan United misslyckats med att rensa undan ett inspel.

Det var på många sätt en typisk bortamatch för United i Champions League. Man kom till spel med en defensiv inställning med en plan att ta vara på motståndarnas misstag. Det var en plan som initialt lyckades. United tog ledningen och Shakhtar förmådde inte skapa så värst mycket.

I andra halvlek spelade hemmalaget runt bollen på mittplan och United gick mot en seger. Ett ögonblicks okoncentration av Nemanja Vidic straffades dock med ett baklängesmål och matchen slutade 1-1.

En poäng i Donetsk får dock ses som ett godkänt resultat. Nu väntar ett dubbelmöte med Real Sociedad som har inlett med två förluster, vilket borgar för att United ska kunna ta ett grepp om gruppen.

Nästa fokus är dock lördagens ligamatch mot Sunderland då det gäller för United att hitta tillbaka till den vinnande vägen.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).