Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Karlstad den 2 november

Muss Karlstad kallar till sin första supporterträff och denna kickoff kommer att ske på puben Pitcher’s i Karlstad i samband med Uniteds bortamatch mot Fulham den 2 november. Vid uppvisande av medlemskort i MUSCS kommer Pitcher’s att ge 20 procent rabatt på menyn och man kan köpa en Hof (40 cl) för det förmånliga priset 40 kronor. Så nu alla Mussare som bor i närheten av Karlstad är det dags att se en tevesänd match tillsammans. Blivande medlemmar och icke medlemmar är naturligtvis välkomna.

Observera att det är 23-årsgräns som gäller på Pitcher’s.

Plats: Pitcher’s, Karlstad
Dag: Lördagen den 2 november
Tid: Samling 15.00
Match: Fulham – Manchester United
Anmälan: per e-post till martin.jordanskog@telia.com eller info.karlstad@pitchers.se, alternativt på telefon 054-180300
Sista anmälningsdag: Torsdagen den 31 oktober
Övrig aktivitet: Lotteri med souvenir i pris samt matchtips (20:-) där vinnaren tar rubbet
Obs: Åldersgräns 23 år gäller på Pitcher’s


Vi passar på att påminna om att det den 26 oktober arrangeras supporterträffar i Jönköping och i Malmö.
Läs mer om träffen i Jönköping här »
Läs mer om träffen i Malmö här »


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.