Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Carrick: Vi är frustrerade och besvikna

Maskinen Manchester United går för närvarande inte att känna igen. Laget har för närvarande svårt att vinna matcher, något som illustrerades då Southampton kunde kvittera sent på Old Trafford. Mittfältsmotorn Michael Carrick erkänner att United inte är nöjda med hur det ser ut för laget för tillfället.

”Vi är frustrerade och besvikna,” sa Carrick efter matchen. ”Vi behövde bara ett andra mål och vi skapade tillräckligt men deras målvakt gjorde några enastående räddningar.

”Vi hade möjligheter, men jag kände mig bekväm under matchen. Trots att vi inte dominerade i form av bollinnehav kände jag mig ganska bekväm med hur det såg ut.

”Jag tyckte att vi försvarade oss bra, men de behövde bara den enda chansen. Vi lämnar matchen besvikna igen, som vi har gjort på sistone, och det är frustrerande eftersom saker inte har gått som vi vill att de ska gå. Men, som spelare, måste vi stå upp, ta vårt ansvar och bli bättre.

”Vi trodde att vi skulle kunna hålla undan och var säkra på att vi kunde få ett till, så frustrerad är antagligen ordet. Vi var inte på vår bästa nivå, och vi vet det, men samtidigt tyckte jag att vi skapade tillräckligt för att vinna matchen.”

Närmast väntar en Champions League-match mot Sociedad och Carrick pratar hellre om den än om tabelläget:

”Det är inte lätt för oss att tänka på tabellen nu. Det är inget vi är vana vid men vi kommer att fortsätta tro. Vi är säkra på att allting är på plats men av någon anledning klickar det inte riktigt för oss för tillfället.

”Jag tror att vi snart kommer att vara tillbaka däruppe. Vi har en match på onsdag och vi är i hyfsat slag i Champions League, så vi får se fram emot den matchen. Det är vad vi gör, vi får en motgång och repar oss, men vi vill inte ha för många av dem.”

För tillfället kretsar mycket av det som faktiskt är positivt i United runt Adnan Januzaj och Carrick är förstås glad att Januzaj har skrivit på ett nytt kontrakt:

”Jag tycke att det är en bra affär för alla, klubben, truppen och för Adnan själv. Han är definitivt på rätt ställe. Det är många spelare som har utvecklats här och realiserat sin potential. Han har startat i a-laget väldigt tidigt här, så jag tycker att alla måste ha tålamod med honom.

”Han kommer att ha matcher där han är enastående och han kommer att ha matcher där det inte går hans väg. Men det är vad som händer vid den åldern. Vi vill inte sätta för mycket press på honom men samtidigt är det fantastiska nyheter och han är en stor del av truppen nu.”


Källa: MUTV Via: Manutd.com