Omröstning: Matchens lirare mot Real Sociedad

United besegrade Real Sociedad med 1-0 efter att ha tagit ledningen redan i den andra minuten då Martinez spelade in bollen i eget mål efter att Rooney skjutit i stolpen.

United fick alltså en väldigt bra start och hemmalaget fortsatte att dominera i matchinledningen. Det skulle dock inte bli något ytterligare mål trots att chanser inte saknades. Gästande Sociedad var heller inte helt ofarliga och hade bland annat en frispark i trävirket i slutet av den första halvleken.

Oavsett var det ett stort steg framåt för United men bristen på effektivitet oroar.

United toppar nu gruppen på sju poäng, före Bayer Leverkusen som har sex poäng efter att idag ha kört över Shakhtar med 4-0. Närmast för United, i Champions League, väntar en ny match mot Sociedad och därefter Leverkusen på bortaplan.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”145″]

Adnan Januzaj, med 39 procent, blev utsedd till bästa spelare för andra matchen i rad då United spelade 1-1 mot Southampton. Andraplatsen delades av Evans och Nani som fick 20 procent vardera.