Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Norwich

Manchester United kunde utan problem besegra Norwich och avancerade till kvartsfinal i ligacupen. Uniteds segersiffror skrevs till 4-0 sedan Chicharito gånger två, Phil Jones och Fabio da Silva gjort Uniteds mål.

Redan från start var det tydligt att United var det bättre laget den här aftonen. När Fer dunderkorkat fällde Adnan Januzaj i straffområdet och Chicharito sköt bollen i mål på den efterföljande straffen var matchen i praktiken avgjord.

I den andra halvleken fyllde United på med ytterligare tre mål. Chicharito gjorde 2-0 på egen målvaktsretur sedan han nickat rakt på målvakten efter ett perfekt inlägg från Buttner. Jones gjorde 3-0 med ett mycket fint volleyskott sedan gästerna misslyckats med att rensa undan en hörna. Därefter fastställde Fabio slutresultatet till 4-0 efter att ha frispelats av Fabio.

Det spelades elva övertidsminuter i den andra halvleken sedan spelet stoppats under en lång stund till följd av en till synes allvarlig skada på Robert Snodgrass.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”147″]


Wayne Rooney tog en ny seger efter att ha fått 49 procent av rösterna efter segern mot Stoke. De Gea tvåa med 38 procent medan Januzaj och Kagawa delade tredjeplatsen med 5 procent vardera.