Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Fulham

United vann med 3-1 mot Fulham i London i en match som var avgjord redan då halva första halvleken var spelad.

United tog ledningen i den nionde minuten då Wayne Rooney serverade Antonio Valencia öppet mål. I den 20:e minuten ökade United på till 2-0 då Robin van Persie tryckte in bollen i nätet fint framspelad av Adnan Januzaj. Två minuter spelade Van Persie fram Rooney som sköt 3-0.

United tvingades göra tre byten i halvtid på grund av skador på Rafael da Silva, Jonny Evans och Tom Cleverley. Även Patrice Evra hade skadeproblem men vänsterbacken kunde ändå slutföra matchen.

Den andra halvleken blev betydligt sämre från Uniteds sida och Fulham kunde reducera då Rooney styrde in Kacaniklic skott i eget mål. Närmare kom dock aldrig Fulham och United kunde inkassera tre nya poäng.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”148″]


Adnan Januzaj utsågs till bästa spelare i 4-0-segern mot Norwich. Januzaj fick 60 procent av rösterna. Tvåmålsskytten Hernandez tvåa med 33 procent medan Cleverley, Jones och Young delade tredjeplatsen med 2 procent vardera.