Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U21 förlorade mot Stoke

U21, med Darren Fletcher i startelvan igen, åkte på en oväntad förlust hemma mot Stoke. Matchen slutade 0-1 efter ett hörnmål i andra halvlek.

United kom till spel med ett rutinerat lag, med bland annat Fletcher, Fabio och Zaha i startelvan. Men det började inte bra för United som fick Will Keane skadad efter fem minuter, det hade dock inget att göra med hans tidigare knäskada, tack och lov. Tom Lawrence kom in istället. Zaha var den Unitedspelare som lyste mest framåt men utan att komma riktigt rätt i de avgörande situationerna och 0-0 stod sig halvleken ut.

En kvart in i andra halvlek tar Stoke ledningen på en hörna där Thomas når före Amos på första stolpen och kan nicka in ledningsmålet. Sex minuter senare får en Stokespelare sitt andra gula kort. United hade dock förtvivlat svårt att skapa chanser och Stoke kunde ganska enkelt hålla undan och vinna med 1-0.

Zaha var den som stod ut i United men det borde vi förvänta oss. Han har mycket i sig men får inte till det i de avgörande situationerna riktigt. Fletcher spelade 90 min och det är fantastiskt att se. Utöver det så stack ingen ut i United som hade svårt att skapa heta chanser, kanske hade det sett annorlunda ut om inte Will Keane tvingats avbryta matchen.

Manchester United U21 – Stoke City U21 0-1 (0-1)

United: Amos – Varela, Thorpe, M.Keane, Fabio (Barmby 46) – Zaha, Ekangamene, Fletcher, Cole, James (Pearson 92) – W.Keane (Lawrence 5)