Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ett uppehåll som går an

Låt gå för den här gången. Det är endast i mycket speciella fall vi kan acceptera ett landslagsuppehåll. Som det här.

Två gånger Portugal i vad som kan bli Hamréns svanesång som förbundskapten får duga när inte United spelar. Jag är övertygad om att Ronaldo gör mål och att Portugal vinner i kväll. Däremot är jag inte lika säker på att Sverige förlorar över två matcher.

Märkligare saker har hänt genom svensk landslagsfotbolls historia än att vi tagit oss till VM via Portugal.

Är här med här och tippar med Expekt.

Zlatan vs Ronaldo

Infographic by Expekt

* Pressvisning av Class of 92 i går, prisad av flera journalister.

Om tre veckor får vi chansen att se den.

* Annars är det rätt tunt med Unitednews i dagarna. Lite snack om att Mourinho försökte värva Kagawa till Real, Carrick kanske är tillbaka redan efter en månad och Moyes ska tydligen vilja värva Iniesta-ha-ha.

Hittar dock några intressanta citat från Phil Jones som berättar att han bad Rooney om ursäkt för att ha skurit upp halva skallen på honom. Jones säger också att Rooney inte gav sig på honom, som om det är det första han och vi förväntat oss:

”He did not try to knock me out or anything. There were no verbals. I think he was more worried about his cut”

Ja, det får vi hoppas.