U18 upp i topp efter seger

U18 gick upp i serieledning efter vinst över Everton på hemmaplan med 2-1. Sean Goss avgjorde med ett sent mål för United.

United tog ledningen efter 25 minuters spel när Andreas Pereira blir fälld i straffområdet och han tar själv hans om den efterföljande straffen. En ledning som höll halvleken ut.

I andra halvlek såg United ut att hålla sin ledning matchen ut, men med bara några minuter kvar av matchen får Everton en straff efter att målvakten Joel Pereira fällt en Evertonspelare och Everton kvitterade till 1-1.

Men med minuten kvar av stopptiden återtar United ledningen, efter en retur kan Sean Goss slå in segermålet. Det innebar inte bara en seger utan att United gick om Everton i tabellen och leder nu den norra serien, mycket tack vare sitt 100-procentiga hemmaspel.

Manchester United U21 – Everton 2-1 (1-0)

Uniteds mål: A.Pereira (25 str), Goss (90)
United: J.Pereira – Janko, Evans, McConnell, Barber – Harrop, Willock, Goss, Redmond (Mitchell 87) – A.Pereira, Wilson (Fletcher 72)