Supporterträff i Växjö den 7 december

Muss Växjö kallar till supporterträff lördagen den 7 december i samband med Uniteds hemmamatch mot Newcastle. Uppladdningen börjar från klockan 13.00. Nya såväl som gamla medlemmar är förstås hjärtligt välkomna.

Plats: Stars And Stripes, Växjö
Dag: Lördagen den 7 december
Tid: Samling klockan 13.00
Match: United – Newcastle
Övrig aktivitet: Matchtips
Anmälan: Ingen anmälan, bara att dyka upp

Väl mött önskar Petter!

Vi passar på att påminna om att det den 7 december även arrangeras en supporterträff i Helsingborg. Läs mer om den träffen här »

Det kommer också att vara en supporterträff i Jönköping den dagen. Information om den träffen kommer upp imorgon…

Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS