Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Spurs – United

En tempofylld match i norra London slutade lika 2-2 på White Hart Lane.
United kom från underläge vid två tillfällen och det var Wayne Rooney, som bara fortsätter att prestera denna höst, som gjorde båda målen.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea

7

Hade en del att göra men gjorde det han skulle på ett bra sätt. Går ej att lasta för något av målen anser jag. Match nummer 100 i United-tröjan.

Chris Smalling

7

Personligen ser jag hellre Rafael på denna position men Chris har blivit bättre och bättre under tiden då han har fått täcka upp för brasilianaren. Stabil insats idag och även han gjorde sin hundrade match för Manchester United denna eftermiddag.

Nemanja Vidic
8

Kaptenen tillbaka i laget igen efter ett par veckor med skada. Ger ett lugn och gjorde en fantastisk brytning som ledde fram till straffen.

Jonny Evans
7

Blir bättre och bättre för varje match han spelar tycker jag. Ihop med Nemanja bildar han vårat bästa mittlås för tillfället.

Patrice Evra
6

Här Patrice får du en sexa men du är och snuddar på ett lägre betyg. Tyvärr för ofta som det uppstår farliga situationer från hans kant.

Phil Jones
7

En bra vecka för den unge engelsmannen. Mycket bra tillsammans med Giggs i veckan och gjorde sin uppgift idag. Ligger bakom 1-1 målet och fortsätter bara att springa och kämpa tills matchen är över.

Tom Cleverley
6

Likt Patrice är Tom även han och snuddar på ett lägre betyg. Det händer på tok för lite när bollen är vid fötterna och även han är medveten om att transferfönstret öppnar snart.

Antonio Valencia
7

Snuddar på ett högre betyg men tyvärr är leverans och precision på alla de inlägg som han skapar lite väl dåliga. Väldigt aktiv, nyttig och ständigt på språng i dagens match. Fortsätt så!

Shinji Kagawa
6

Efter att äntligen fått starta och bevisat vad han går för mot Leverkusen var det dags igen idag. Tyvärr lite för osynlig i första halvleken och flyttades sedan ut till vänster och där händer det inte mycket. Tråkigt för Shinji, vill verkligen se mer av honom i rollen bakom anfallaren.

Danny Welbeck
6

Skapar straffen, springer mycket (som vanligt) och var tillbaka från en skada så några större växlar går egentligen inte att dra av Dannys prestation idag.

Wayne Rooney
9

Gör sitt 163e och mål nummer 164 i Premier League och som vanligt en gedigen laginsats. Många fina crossbollar ut till Valencia och tar ansvar. Vilken höst!

Chicharito
6

Ersätter Welbeck. Tyvärr som så många gånger förr kommer lilla ärtan in och det märks knappt. En del bra löpningar som drar isär backlinjen men inte så mycket mer.

Ashley Young
n/a

Ersätter Kagawa, hinner inte uträtta någonting. Varje bolltouch bemöts med burop från hemmapubliken.

Nani

n/a

Ersätter Valencia, hinner inte uträtta någonting. Efter en mycket bra insats i veckan trodde jag att portugisen skulle starta även idag. Onsdag mot Everton kanske?