Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spurs it is!

Lååååång resa hem från redaktionsmötet i Oslo – där det bjöds på härliga Unitedstories från Lars Morten & co! – i går. Trött söndag förmiddag och därmed blir det bara några rader inför dagens match mot Spurs. En match som spelas på idiottid, för övrigt, och tvingar en motvillig Giggs och hans polare att käka pasta som ”lunch” klockan 9.
Jag är lite orolig inför Spurs. AVB har bara två vinster på sina fem senaste på WHL och och bara två på senaste sju i ligan. Lägger vi till att United inte förlorat på 11 matcher talar allting för United och således talar en hel del för Spurs.
Vidic, Rafael och RvP är in contention för en startplats, men jag nöjer med en av dem i elvan:

DDG

Rafael – Smalling – Evans – Evra

Jones – Cleverley

Valencia – Rooney – Kagawa

Welbeck

Inga konstigheter, va?

* Gerrard är ledsen.