Spelarbetyg: United-Everton

United åkte på sin första förlust sedan i slutet på september vilket innebär att den tolv matcher långa förlustfria sviten nått sitt slut. Här är spelarbetygen från matchen mot Everton.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea

7,5

Uniteds bäste. Han är alltid bra, big Dave. Flera högklassiga räddningar och han kan inte klandras för målet. Tryggheten själv även i luftrummet numera.

Rafael

6

Ut i 58:e. Rafael är tillbaka och det är det viktigaste. Ringrostig i vissa situationer men ändå en klar uppgradering jämfört med när Smalling har tagit hand om hans position. Väldigt bra inlägg till Giggs nick i första halvlek.

Chris Smalling

6

Smalling fick flytta in på sin naturliga position och stod för en stabil insats. Löste en situation briljant i första halvlek när han i stort sett hamnade ensam mot tre Everton spelare.

Nemanja Vidic

7

Strålande mot den fysiske Lukaku i närkampsspelet och nickduellerna, men hade problem när det blev löpdueller. Tryggt att ha honom tillbaka i laget.

Patrice Evra

6

Inte Evras bästa match, varken offensivt eller defensivt. Trots allt en stabil insats men borde kunnat uträtta mer offensivt. Nära att bli målskytt på Rooneys hörna i andra halvlek. Hade också ett bra skott i inledningen av andra.

Antonio Valencia

5

Lyckades inte med något inlägg på hela matchen och direkt ansvarig för baklängesmålet då han glömmer bort Oviedo och bara tittar boll. Kan mycket bättre.

Marouane Fellaini

6,5

Okej. Vann mycket boll och försvarade bra, men det går för sakta i bolltransporterna och han borde kunnat sätta ett större avtryck på matchen. Hade tur som inte blev varnad.

Ryan Giggs

5,5

Nej du, Giggsy. Första Premier League-matchen som 40-åring var ingen lyckad historia för walesaren som misslyckades med att kontrollera matchen och som flera gånger satte laget i problem med för smått spel.

Danny Welbeck

6

Ut i 81:a. Lovande insats efter sitt långa break och har nu tre matcher efter sin comeback. Det vill sig dock inte riktigt för Welbz på den sista tredjedelen, men hans spel som sådant var ganska bra. Måste göra mål på ribbnicken.

Shinji Kagawa

5

Ut i 58:e. En svag insats av en spelare som annars spelat rätt bra på slutet. Satte inget avtryck alls på matchen och byttes ut tidigt.

Wayne Rooney

5,5

Hade ett flertal bra lägen att göra mål, men avsluten var inte bra nog. Levererade en riktigt bra hörna när först Evra och sen Welbeck avslutade men annars lyckades han inte alls bibehålla formen. Varnad och alltså avstängd i nästa match.

Inhoppare

Adnan Januzaj

6

In i 58:e. Uträttade inte särskilt mycket men gav ändå mer spets än vad Valencia gjorde i samma position. Hade ett bra avslut som verkligen testade Howard när han gled förbi ett par spelare och sen tryckte av ett tungt skott.

Nani

5,5

In i 58:e. Lyckades inte med i stort sett någonting men kändes farligare än Kagawa gjort innan. Tyvärr fick inte portugisen till det.

Javier Hernandez

n/a

In i 81:a. Rörde bara bollen än gång. På avsparken efter målet. Spelade för kort tid för att betygsättas.