Supporterträffen i Växjö inställd

På grund av sjukdom hos arrangören tvingas vi tyvärr meddela att supporterträffen i Växjö idag är inställd. Det går givetvis bra att se matchen på Stars And Stripes ändå och det är givetvis fullt möjligt för Unitedsupportrarna på plats att sammanstråla. Men de planerade gemensamma aktiviteterna uteblir tyvärr.

Vi ber om ursäkt och hoppas att det inte orsakar några problem.

Vi gör nya försök vid ett senare tillfälle!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS