Vinnare: Fergies bok

För några veckor sedan utlyste vi en tävling där man kunde vinna Sir Alex Fergusons självbiografi My Autobiography. Tävlingen är nu avslutad och lycklig vinnare blev Johannes Persson från Skoghall.

Tävlingen gick ut på att svara på efter vilken match Fergie uttalade följande: ”Football, bloody hell.”

Att svaret var efter Champions League-finalen 1999, då United vände underläge till seger med två övertidsmål, visste förstås Johannes, liksom många andra tävlande.

Vi vill tacka alla tävlingsdeltagare för att de ställde upp i tävlingen. Till Johannes säger vi på nytt grattis! och övriga önskar vi bättre lycka nästa gång.


Vi frågade Johannes hur han blev Unitedsupporter och fick följande svar:

Det var någon gång under mitten av 90-talet som det skapades starka band med och till Tipsextra. Det var också då som min beundran och kärlek för United tog riktig fart. Även om det till stor del var Cantonas förtjänst så präglas ändå mitt supportande mest av den gyllene generationens intåg och prestationer.

Alex Ferguson: My Autobiography finns tillgänglig hos såväl svenska som utländska internetbokhandlare (t.ex. Adlibris, Amazon och Bokus) och kostar i runda slängar 200 kronor. Tävlingspriset tillhandahölls av supporterklubben, Muss/MUSCS. Muss återkommer med en recension av boken.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS