LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 50

Ryan Tunnicliffe spelade hela matchen när Ipswich spelade 0-0 borta mot Nottingham Forest.

Angelo Henriquez var på bänken hela matchen när Zaragoza förlorade mot Sabadell med 1-0.

Davide Petrucci började på bänken i mötet med Geel. Antwep låg under med 2-0 innan Petrucci hoppade in i 54e minuten, och Antwerp kom igen och fixade oavgjort till slut. Petrucci var dock inte inblandad i målen.

Nick Powell spelade 65 minuter när Wigan blev utslagna ur Europa League efter en 2-1-förlust mot Maripor. Ställningen var 2-1 och Wigan hade en man utvisad när Powell byttes ut. Spelade sedan hela matchen mot Bolton där Wigan vann med 3-2. Powell gjorde ett av målen, och snyggt var det också när han satte en cykelspark till det viktiga 2-0.

Marnick Vermijl är i målform och gjorde mål igen när NEC slog Roda med 4-3.

Bebe spelade sista kvarten i Europa League-mötet med Pandurii. Det hjälpte inte, matchen slutade 0-0 och Pacos Ferreira blev utslagna ur gruppspelet. Var sedan spellediga under helgen.

Jesse Lingard spelade 75 minuter när Birmingham slog Bournemouth borta med 2-0. Lingard assisterade till det andra målet.

Federico Macheda spelade 80 minuter när Doncaster förlorade klart hemma mot Leeds med 3-0.

Tyler Blackett satt på bänken matchen igenom när Blackpool förlorade hemma mot QPR med 2-0.

Ben Amos vaktade målet matchen igenom när Carlisle slog Tranmere hemma med 4-1.

Michael Keane satt på bänken hela matchen när Derby tog en stabil bortavinst över Charlton.

Will Keane var inte med i Wigans Europa League-trupp och satt sedan på bänken matchen igenom när Wigan slog Bolton med 3-2.

Tom Lawrence hade en bra dag på jobbet när han gjorde två fantastiska mål i 4-1-segern mot Tranmere. Lawrence blev sedan utbytt kort efter sitt andra mål till stora ovationer från publiken.