Spelarbetyg: Villa 0 – United 3

Danny Welbeck målade två gånger inom ett par minuter i första halvleken efter mycket bra förarbete på högerkanten. Tom Cleverley säkrade segern i inledningen av andra till 0-3 och sedan bestod sista halvtimmen av matchen till stor del i att bortafansen hyllade Darren Fletchers återkomst på planen.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea 6,5
En lugn dag på jobbet. Det som drar ner betyget lite grann var hans gula kort som kändes lite onödigt.
Rafael 8
Har bättrat sig efter en skakig tillbakagång efter skada. Riktigt bra tillsammans med Valencia på högerkanten och man slogs av hur snabb han faktiskt är när han sprang ifatt Benteke och räddade en möjlig farlighet.
Phil Jones 7
Kan inte påstå att jag minns någonting extraordinärt eller det motsatta av Phil eller sin mittbackskollega. Stabil insats och frågan är ju som vanligt om hans framtid är just på denna positionen?
Jonny Evans 7
Vår mest kontinuerliga mittback som fortsätter att imponera. Stabil insats idag och räknar med att det är han som finns kvar i uppställningen även när Vida och Rio är tillbaka.
Patrice Evra 6
Eftersom mycket av anfallen skedde på motsatt kant så såg man inte mycket av Patrice men när han väl var i bild så är det tyvärr när misstag begås. Tappade en del boll i farliga lägen och det håller inte riktigt på denna nivån.
Tom Cleverley 7
Bra Tom! Mer av denna varan. Snabbare mottag och vidare leverans samt ett mål, det behövde han. Behövs fortfarande nya spelare i januari men nu har han sin chans att bevisa!
Ryan Giggs 6,5
Utbytt ’69. Hur tråkigt det än låter så gjorde Giggsy sitt jobb och inte så mycket mer, inget fel i det. I målsituationerna var han inte inblandad men gjorde det han skulle på mitten.
Antonio Valencia 8
Efter en synnerligen svag förra säsong har Antonio börjat leverera denna hösten och det var härligt att se honom ge vänsterback Luna en riktigt svettig eftermiddag.
Wayne Rooney 8
Utbytt ’83. Assisterade Cleverleys mål och gjorde mycket i det tysta från en lite djupare position än vanligt.
Adnan Januzaj 7
Utbytt ’69. Fortsätter att imponera. Fick inte så många bollar att jobba med på sin kant men ständigt aktiv och var några centimeter från att göra öppningsmålet. Alltid härligt att se honom kliva upp och bara gå vidare efter att ha blivit nertacklad.
Danny Welbeck 8
Äntligen mål och med bud på fler. Skönt, fortsätt så!
Ashley Young 6
Inbytt ’69Inte mycket hände sista halvtimmen och det var inte Ashleys fel men han skapade heller inte mycket på egen hand heller.
Darren Fletcher 7
Inbytt ’69. Så härligt att se Fletch tillbaka i matchtröjan och varenda bolltouch möttes av jubel från bortafansen. Tog över efter Giggs på mitten och gjorde det han skulle, hoppas att få se mer av honom redan nu i veckan mot Stoke.
Wilfried Zaha N/A
Utbytt ’83. Få minuter för honom att skapa någonting men roligt att han börjar få lite speltid överhuvudtaget!

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS