Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 51

Ryan Tunnicliffe spelade hela matchen som vänsterytter, vilket han fått göra hela säsongen. Tunnicliffe spelar helst som central mittfältare vanligtvis. Matchen mot Watford slutade hur som helst 1-1.

Angelo Henriquez startade men blev utbytt med några minuter kvar i den mållösa matchen mot Real Murcia.

Davide Petrucci och hans Royal Antwerp har julledigt.

Nick Powell startade och gjorde Wigans 2-0-mål borta mot Reading. Powell blev sedan utbytt i paus mot Will Keane. Wigan vann matchen med 2-1.

Marnick Vermijl spelade hela matchen när NEC förlorade mot Groningen med hela 5-2.

Bebe inledde på bänken i bortamötet med Nacional men fick komma in med halvtimmen kvar och underläge 2-1. Det hjälpte dock inte och Pacos Ferreira fick se sig besegrade med just 2-1. Började på bänken i matchen mot sitt gamla lag, Rio Ave, men Bebe kom in direkt i andra halvlek men matchen slutade 0-0.

Jesse Lingard spelade 80 minuter innan han blev utbytt i den mållösa matchen mot Nottingham Forest.

Federico Macheda fick inleda på bänken men kom in redan efter 41 minuters spel. Det hjälpte dock föga eftersom Doncaster förlorade mot Derby med 3-1.

Tyler Blackett satt på bänken matchen igenom när Blackpool förlorade mot Burnley med 2-1. Den gamle Unitedspelaren Craig Cathcart gjorde Blackpools enda mål.

Ben Amos vaktade Carlisles mål i förlustmatchen mot Walsall. Matchen slutade 2-0.

Michael Keane började på bänken men fick komma in redan efter 25 minuter vid ställningen 1-0. Derby höll sin ledning och vann till slut med 3-1.

Will Keane fick hoppa in direkt i andra halvlek när han bytte av Nick Powell. Wigan satsade mest på att försvara sin 2-0-ledning i andra halvlek, Reading reducerade förvisso men närmare än så kom inte Reading.

Tom Lawrence spelade hela matchen när Carlisle förlorade borta mot Walsall med 2-0.