Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Hull – United

Annandagsfotbollen är snart här och nu är startelvorna för dagens match mellan Hull och Manchester United presenterade. Det första vi noterar är att Darren Fletcher startar för United. Vi ser också att Michael Carrick är tillbaka i truppen och tar plats på bänken.

Danny Welbeck blev utbytt med en knäskada senast men är tillbaka och startar på topp, tillsammans med Wayne Rooney (om nu inte Rooney spelar mittfältare förstås). På vänsterkanten får Ashley Young göra sin första ligastart på länge medan Antonio Valencia förstås tar hand om högerkanten.

Darren Fletcher bildar centralt mittfält tillsammans med Tom Cleverley. Fletcher gör sin första start sedan den 1 december 2012. Phil Jones är inte med i truppen.

Defensivt väljer David Moyes samma uppställning för tredje matchen i rad. Det betyder David de Gea i mål, Rafael da Silva på högerbacken, Patrice Evra på vänsterbacken och Jonny Evans samt Chris Smalling som mittbackar.

Det är inte bara Carrick som är tillbaka på bänken efter skada, även Nemanja Vidic är tillbaka i truppen. Vi får dock vänta ytterligare på Robin van Persie. Rio Ferdinand saknas på nytt.

Manchester United

De Gea
Rafael, Smalling, Evans, Evra
Valencia, Fletcher, Cleverley, Young
Welbeck, Rooney

Avbytare: Lindegaard, Vidic, Carrick, Fabio, Kagawa, Januzaj, Hernandez

Hull: McGregor, Bruce, Chester, Davies, Elmohamady, Figueroa, Meyler, Huddlestone, Livermore, Graham, Sagbo
Avbytare: Harper, Rosenior, Faye, McShane, Koren, Boyd, Fryatt

Domare: Michael Oliver

Matchen sparkar igång 13.45 och visas på Viasat Fotboll (HD) och Viaplay.

COME ON UNITED!