Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: United – Spurs

Efter en intensiv och positiv inledning av matchen mot Spurs kontrade bortalaget in två mål i vardera halvlek. Därefter följde en forcering som gav effekt direkt med mål av Danny Welbeck. Ett par chanser och några situationer som Howard Webb hade kunnat blåsa annorlunda senare slutade matchen 1-2 och den dåliga hemmastatistiken fortsätter. 
Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea

7

Gör ett par fina räddningar och håller oss kvar i matchen, bland annat en fotparad i första halvlek på Lennons skott. 

Chris Smalling

5

Utbytt ’60. Hänger inte med Adebayors förflyttning och upphopp i samband med första målet, ett par fina samspel med Valencia – utbytt efter timmen spelad.

Nemanja Vidic

7

Stabil insats bakåt och ett gäng farliga chanser på hörnor vilket borde resulterat i mål!

Jonny Evans

6

Ihop med de andra i backlinjen såg Jonny lite långsam ut i några av Spurs farliga kontringar, bör inte själv bära ansvaret för något av målen men något högt betyg blir det inte.

Patrice Evra

5

Hade ännu en jobbig match mot Aaron Lennon, stillastående och ifrånsprungen vid ett par tillfällen. Fyller som vanligt på bra framåt men defensiven sviker för ofta nuförtiden.

Michael Carrick

5

Utbytt ’60. Tillbaka från start efter en tids skadefrånvaro vilket syntes, eller rättare sagt såg man inte till Carrick så mycket vilket gjorde att han byttes ut efter en timme. 

Tom Cleverley

5

Utbytt ’84. Efter ett par bättre prestationer från Tom senaste matcherna var det tillbaka till det långsamma, säkra och okreativa spelet igen.

Antonio Valencia

6

Hade ett monumentalt övertag på Danny Rose och skapade sig själv flera lägen till inlägg som tyvärr höll för dålig kvalité. När Smalling byttes ut flyttades Antonio ner på högerback och borde varit mer följsam vid 0-2 målet.

Wayne Rooney

6

Såg inte helt fit ut och det var tveksamt inför matchen om han skulle starta. Utgick som senaste tiden ganska lågt ner i plan och skickade ett gäng fina crossbollar ut mot kanterna men ingen toppinsats idag.

Adnan Januzaj

7

Hade det tungt mot Walker men bytte kant i och med förändringarna i andra halvlek och det blev enklare och mot Rose. Fortsätter att imponera med sitt slit och genom att bara köra på igen, igen och igen. Skapade Dannys mål och hade ett skott tätt utanför stolpen direkt efter reduceringen. Måste sluta med filmingarna!

Danny Welbeck

7

Jobbade och slet genom hela matchen och rörde sig perfekt på Januzajs genomskärare och avslutade med en vacker chip. Målformen fortsätter!

Shinji Kagawa

5

Inbytt ’60. Får en halvtimme på sig att prestera men tyvärr händer för lite.

Chicharito

6

Inbytt ’60. Skapar en chans själv och klackar Januzajs inlägg vilket orsakade problem för Lloris. Tyvärr känns det inte alls lika farligt när den lilla ärtan kommer in på plan nuförtiden.

Ashley Young

n/a

Inbytt ’84. För kort tid på plan för att få betyg.