Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fletcher: Vi har svikit managern och fansen

Det var förstås inga positiva miner efter Uniteds hemmaförlust mot Swansea. Darren Fletcher, som spelade 90 minuter för första gången sedan den 1 december 2012, berättar att spelarna är arga och ledsna.

”Det är en väldigt stor besvikelse i omklädningsrummet. Det är en massiv förlust. Låt oss inte lura oss själva, det här är ett dåligt resultat. Det finns många arga, ledsna spelare och vi känner det som att vi har svikit managern och fansen.

”Jag tyckte att vi var det starkare laget i första halvlek och det var läget då vi skulle ha gått vidare och avgjort matchen eller definitivt tagit ledningen i alla fall. Vi lyckades aldrig göra det och det röda kortet gav dem ett rejält lyft under de sista tio minuterna och de gick vidare och kunde avgöra.”

United har dock inte tid att tycka synd om sig själv. Redan på tisdag är det dags för nästa match, då mot Sunderland i ligacupens semifinal. Fletcher ser det som en möjlighet för United:

”Det är en ligacupsemifinal och om du inte kan lyfta dig själv för det så är det inte bra. Vi har en fantastisk möjlighet, vi möter Sunderland borta och vi måste återhämta oss snabbt och lyfta oss själva. Det är en massiv match nu.”

Fletcher var dock tacksam mot Uniteds supportrar, som inte har vänt sig mot laget trots flera svaga resultat:

”De håller verkligen fast vid oss och det är fantastiskt att se. Vi måste betala tillbaka det. När vi kom till Stretford End var det massor av fans som klappade och sjöng för United. Spelarna måste se det och veta att fansen är bakom oss och leverera insatser för dem, managern och ledarstaben. Det måste hända förr snarare än senare och det finns inget bättre tillfälle än semifinalen på tisdag kväll.”


Källa: Manutd.com