Spelarbetyg: United-Swansea

United åkte på ännu en tung hemmaförlust när Swansea hämtade en seger på söndagen.

Betygsskala 1-10 där 4 är dålig, 5 underkänd, 6 godkänd, 7 bra, 8 mycket bra, 9 strålande och 10 världsklass.

Startelvan

Anders Lindegaard
6

Kan inte lastas för något av målen och gjorde knappt någon annan räddning.

Chris Smalling
5

Bidrog ingenting offensivt förutom en gång nästan direkt i inledningen, och agerade svagt på båda målen.

Rio Ferdinand
6

Ut i 75:e. Stabil insats av Rio, innan han blev skadad. Inget mer, inget mindre.

Jonny Evans
5

Stabil fram till 1-2 målet, men betydelsen av det och Evans svaga agerande gör det till en underkänd insats.

Alexander Büttner
6

Mycket bra assist, annars som vanligt. Inte tillräckligt bra.

Antonio Valencia
5

Ut i 63:e. Uträttade ingenting alls, och blev för en gångs skull utbytt. Kan mycket, mycket bättre, men det ser ut så här alldeles för ofta.

Tom Cleverley
7

Uniteds bäste. Höll bra tempo i passningsspelet och vann tillbaka bollen vid flera tillfällen.

Darren Fletcher
6

Tillbaka på Old Trafford och stod för en bra första halvlek. Mattades av i andra och hängde inte med Routledge innan 1-2 målet.

Shinji Kagawa
6,5

Bra stundtals, men han måste börja påverka matcherna mer frekvent. Ett steg i rätt riktning hur som helst.

Danny Welbeck
6

Lyckades inte fortsätta målformen, men spelade ändå bra. Kom aldrig till något farligt läge.

Javier Hernandez
6,5

Bra mål, och väldigt aktiv. Men missade för många chanser idag och ett flertal misslyckade mottagningar försämrade chansen till fler målmöjligheter.

Inhoppare

Adnan Januzaj
n/a

In i 63:e. Lyckades inte påverka matchen förutom en dribblingsräd som avslutades med en passning till Hernandez. Fick för lite boll.

Fabio
n/a

In i 75:e. Fick äntligen spela, men blev utvisad efter endast fyra minuter. Övertänd.