Spelarbetyg: Sunderland – United

United förlorade den första ligacupsemifinalen mot Sunderland med 2-1 efter en högst medioker insats.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
6

Bär ingen skuld för målen samtidigt som han bara fick visa sitt kunnande vid ett tillfälle (reflexräddningen på Larssons skott).

Rafael
6

Varnad. Gjorde comeback och såg ganska ringrostig ut. Samarbetet med Valencia var inte lika bra som vi har vant oss vid, vilket han förstås inte bär hela skulden för.

Nemanja Vidic
7

Ett mål. Stod för en riktigt bra prestation i samband med sitt nickmål och var som vanligt stabil i övrigt.

Jonny Evans
6,5

Utbytt 61´. Missar möjligen lite i samband med Giggs självmål men var annars duktig i defensiven och avstyrde bland annat ett friläge strax innan han tvingades utgå på grund av skada.

Patrice Evra
7

Varnad. Stod för flera fina samarbeten med Januzaj när han väl valde/hade möjlighet att kliva på framåt. Tyvärr renderade det aldrig i något riktigt farligt.

Antonio Valencia
5

Utbytt 87´. Osynlig under i stort sett hela matchen, men vaknade till under en period med 10-15 minuter kvar. Det håller emellertid inte att endast prestera under en så liten del av matchen.

Tom Cleverley
5

Utbytt 74´. En assist. Var på väg att stå för en av sina bättre defensiva insatser på länge, med flertalet bollvinster, innan han orsakade straffen i den andra halvleken. Offensivt var han blek.

Michael Carrick
6,5

Bättre i passningsspelet än sina kamrater på mittfältet.

Ryan Giggs
6

Missade en hel del viktiga passningar och kan bättre än så. Hans vänsterfot är väldigt användbar i skeden där United behöver mata straffområdet med inlägg. Den här gången gav det inte resultat då trafiken framför mål var lite för dålig.

Adnan Januzaj
7,5

Låg bakom det mesta i anfallsväg för bortalaget och har visat att han bör spelas kontinuerligt. Hittills har han visat upp en imponerande låg lägstanivå med tanke på sin ålder. Var förtjänt av minst ett mål.

Danny Welbeck
6

Var väldigt osynlig, men kan till viss del skylla på dåligt understöd.

Chris Smalling
6

Inbytt 61´. Kom in strax före 2-1-målet och fick inte direkt någon drömstart, men skötte sig därefter bra.

Darren Fletcher
n/a

Inbytt 74´. Var inte jättelångt ifrån att noteras för en assist i samband med en av sina första bolltouchs. Januzajs volley gick dock någon meter utanför.

Javier Hernández
n/a

Inbytt 87´. Hann inte åstadkomma särskilt mycket. Jag kan tycka att United borde ha gått upp på två anfallare något tidigare och således att Chicharito bode ha fått komma in tidigare.