U18 besegrade Wolves

U18 besegrade under lördagsförmiddagen Wolverhampton på bortaplan. United vann med 2-1 efter mål av Andreas Pereira och James Wilson.

United öppnade starkt och redan efter 14 minuters spel tog United ledningen när Andreas Pereira rundande målvakten och satte in den i det öppna målet. United fick sedan ett jätteläge att utöka ledningen när United blev tilldelade en straff. James Wilson tog hand om straffen men målvakten räddade, och samme Wilson fick tag på returen men sköt över.

Wilson skulle dock få sin revansch och det när han på egen hand utökar Uniteds ledning till 2-0 när han, som han så ofta gör, rundar målvakten och lägger in den i det tomma målet.

United hade många bra chanser och Pereira träffade ribban innan Wolves stack upp i en kontring och reducerade. Men United höll ut de sista minuterna och tog en fin seger på bortaplan.