Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sunderland it is

cupsds
Bara en kort föris inför den här veckans viktigaste match. Sunderland hemma ska betyda seger i 11 fall av 10 men gjorde faktiskt inte det ens under Fergies tid. Dock betyder den här matchen så oerhört mycket för Moyes, mest för att det kostar så oerhört mycket mer att förlora än det gagnas av att vinna. En final hägrar – odds på Unitedseger där måste vara uppemot söndagens 5 x – och även om det är i Mickey Mouse-cupen så är det trots allt så att ingen annan Unitedmanager har tagit sitt lag till Wembley under sin första säsong.
Medan United har förlorat fyra av fem matcher under 2014 har Sunderland vunnit tre av fem och bara fått pisk i en. Form och självförtroende på de svarta katternas sida alltså.
Skadade pojkar börjar återvända så smått – nästa vecka är Fellaini tillbaka! – och i dag lär inte skotten ge tombolan särskilt stort utrymme att plocka fram en knepig elva:

DDG

Rafael – Evans – Jones – Büttner

Carrick – Cleverley (Fletcher)

Valencia – Rooney – Januzaj

Welbeck

Typ.

Nu fokuserar vi ända fram till kickoff på Edwards ”jobb” med att hitta rätt förstärkningar. Om alla fans tänker på honom samtidigt kanske det händer något i hans skalle.

Nio dagar kvar och det börjar i alla fall bli lite halvljummet angående Mata. Vissa tidningar skriver att United ”are confident” att affären är i hamn innan helgen. I’ll be damned.

* Senast vi spelade ligacupfinal startade Michael Owen och Dimitar Berbatov på topp och Mame Biram Diouf satt på bänken. Känns som en evighet sedan, men det var så sent som 2010.