Uddamålsförlust för U18

Under tisdagsförmiddagen åkte U18 den korta sträckan till Bolton där man till slut föll med 2-1. Mittfältaren Sean Goss gjorde Uniteds enda mål.

Det var ett ungt Unitedlag som kom till spel mot Bolton och det skulle visa sig. Bolton tog snabbt initiativet i matchen och Pereira stod för flera fina räddningar. United stod dock inte emot länge för efter 23 minuter tog Bolton ledningen och då hade man redan vaskat fram ett flertalet bra chanser. United höjde sig en aning efter Boltons ledningsmål, och var också nära att kvittera genom Willock men Campbell i Boltonmålet räddade.

I andra halvlek spelade United bättre och Sean Goss kunde efter 64 minuter kvittera från ett distansskott. Goss träffade också ribban kort efter men det var Bolton som återtog ledningen endast fem minuter senare. United sökte desperat efter en kvittering men Bolton kunde relativt enkelt hålla undan och ta alla tre poäng.

U18 har det tufft nu med ett väldigt ungt lag. Framför allt saknar man sina två bästa strikers i Wilson och Fletcher som båda är skadade just nu. Förhoppningsvis kan United få tillbaka dessa tills FA Youth Cup-mötet med Huddersfield som kommer spelas i Huddersfield fredagen den 14 februari kl 20.00 svensk tid.

Bolton U18 – Manchester United U18 2-1 (1-0)

Uniteds mål: Goss (64)
United: J. Pereira – Evans (Williams 46), McConnell, Ioannou, Barber – Harrop, Goss, Willock, Redmond, McTominay (Riley 68) – Croskery (Rashford 46)