Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Växjö den 22 februari

Muss Växjö kallar till supporterträff igen, efter att den senaste träffen blev en träff med klackarna i taket. Den här gången är samlingen i samband med Uniteds bortamatch mot Crystal Palace lördagen den 22 februari.

Plats: Stars And Stripes, Växjö
Dag: Lördagen den 22 februari
Tid: Samling från 18.00
Match: Crystal Palace – Manchester United
Övrig aktivitet: Hemlig tävling
Anmälan: Per e-post till petter@fresh.se
Sista anmälningsdag: Torsdagen den 20 februari

Mer information om Muss Växjö finns på Facebook »

Vi syns med Muss Växjö!
/Petter


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.