U18 förlorade igen

U18 åkte på ännu ett nederlag när man under lördagen föll med 2-4 mot Blackburn Rovers. I den hårda vinden gjorde Marcus Rashford och Sean Goss mål för United.

Blackburn, som startade i stark medvind, tog också logiskt ledningen med 1-0 efter en halvtimmes spel. Blackburn ökade sedan på till 2-0 minuten före pausvilan.

United tog initiativet direkt i den andra halvleken och Marcus Rashford reducerade till 1-2 när han snappade upp en dålig bakåtpassning och ensam med målvakten gjorde han inget misstag. Glädjen blev dock inte långvarig då Callum Evans åkte på sitt andra gula kort och blev utvisad. Blackburn var inte sena med att utnyttja övertaget och kunde bara minuter senare utöka till 1-3.

United lät sig inte slås ned av det och tre minuter efter Blackburns mål kunde Sean Goss reducera för United. Han fick dock god hjälp utav Blackburnmålvakten som fumlade in Goss skott.

United hade sedan bra chanser att kvittera, Goss träffade ribban och Ben Barber hade ett skott just utanför. Istället för kvittering så kan Blackburn definitivt avgöra matchen på stopptid med deras fjärde mål för dagen.

Manchester United U18 – Blackburn Rovers U18 2-4 (0-2)

Uniteds mål: Rashord (49), Goss (56)
United: J Pereira – C Evans, McConnell, Borthwick-Jackson, Barber – Riley (Croskery 73), Goss, Willock, Rashford (Tuanzebe 73), Redmond – Mitchell