Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Supporterträffar

Rapport från Muss Växjö

Här kommer en liten rapport från Muss Växjös senaste träff, som ägde rum i samband med Uniteds bortamatch mot Stoke.

Med ett stort antal anmälningar och trion Mata, Rooney och RVP var förhoppningarna höga på en angenäm lördagseftermiddag på Stars And Stripes för undertecknad.

Anländer ca klockan 15.10 och får reda på att min bokning missats av puben! Vad göra? Som tur är så har övriga anmälda bokat sig sittplatser men själv hamnade jag vid ett bord långt ifrån mina fränder, men så långt allt väl. Missräkning dock att inte flagga kunde hängas upp i den lokal vi satt i.

Stämningen var på topp innan matchstart och resultattippandet vittnade om en hel del självförtroende hos de röda. Ingen med ett sämre resultat än 2-0 till United!

Väl igång med matchen och en lager beställd så såg allt ut som vi hoppats på, god kontroll över motståndet men som alla vet så hände ett par olyckliga/slumpartade incidenter som gjorde att vi förstod att detta blir en tuff eftermiddag!

När väl slutresultat spikats så var det ändå inga sura miner hos betraktarna runt borden, vi vet att detta blir en mellansäsong. Hoppet står till en anständig vår och med en eller annan god värvning i sommar så ser vi framtiden an med tillförsikt!

Röster höjdes redan efter slutsignal om datum för nästa träff, så detta är redan fixat. Den 22 februari kör vi igen!

/Petter


Muss Växjö kallar till supporterträff igen, efter att den senaste träffen blev en träff med klackarna i taket. Den här gången är samlingen i samband med Uniteds bortamatch mot Crystal Palace lördagen den 22 februari.

Plats: Stars And Stripes, Växjö
Dag: Lördagen den 22 februari
Tid: Samling från 18.00
Match: Crystal Palace – Manchester United
Övrig aktivitet: Hemlig tävling
Anmälan: Per e-post till petter@fresh.se
Sista anmälningsdag: Torsdagen den 20 februari

Mer information om Muss Växjö finns på Facebook »

Vi syns med Muss Växjö!
/Petter


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.