Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Crystal Palace – United

Efter ett alldeles för långt uppehåll är det återigen dags för United. Bortamatchen mot Crystal Palace börjar om en knapp timme och startelvorna är nu officiella. Det första vi noterar är att vi äntligen får se kvartetten Juan Mata, Wayne Rooney, Adnan Januzaj och Robin van Persie tillsammans från start.

Det andra vi noterar är att Marouane Fellaini gör sin första match efter lång skadefrånvaro. Fellaini bildar centralt mittfält tillsammans med Michael Carrick.

Det tredje vi noterar är att David Moyes satsar på rutin i mittförsvaret i form av Nemanja Vidic och Rio Ferdinand. Chris Smalling tar hand om högerbacken medan Patrice Evra förstås startar till vänster. I målet hittar vi David de Gea.

På avbytarbänken noterar vi framför allt avsaknaden av defensiva alternativ, med Darren Fletcher som den enda någorlunda defensivt inriktade spelare. Rafael da Silva och Phil Jones saknas i truppen efter hjärnskakningar och Jonny Evans är inte kvitt sin vadskada.

Danny Welbeck saknas återigen i Uniteds trupp, vilket vi tror beror på en knäskada.

Manchester United

De Gea
Smalling, Vidic, Ferdinand, Evra
Carrick, Fellaini
Mata, Rooney, Januzaj
Van Persie

Avbytare: Lindegaard, Valencia, Fletcher, Giggs, Kagawa, Young, Hernandez

Crystal Palace: Speroni, Ward, Dann, Delaney, Parr, Puncheon, Jedinak, Ledley, Ince, Chamakh, Murray
Avbytare: Hennessey, Gabbidon, Dikgacoi, Bannan, Bolasie, Gayle, Jerome

Domare: Michael Oliver

Matchen, som visas på Viasat Fotboll (HD) och Viaplay, sparkar igång 18.30.

COME ON UNITED!