LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 8

Angelo Henriquez, Real Zaragoza, startade mot Real Madrid Castilla men blev utbytt i paus vid underläge 0-1. Det blev till slut förlust med 0-2.

Nick Powell, Wigan, är fortsatt skadad och missade matcherna när Wigan tog två segrar under veckan; 2-0 mot Barnsley och 2-1 mot Brighton.

Marnick Vermijl, NEC Nijmegen, spelade hela matchen när det blev förlust på hemmaplan mot PSV Eindhoven med 2-0.

Bebe, Pacos de Ferreira, spelade hela matchen mot Vitoria de Setubal, en match som förlorades med 4-0.

Tom Lawrence, Yeovil, spelade hela matchen när Yeovil spelade 0-0 hemma mot Watford. Gjorde detsamma när Yeovil slog Doncaster med 1-0.

Anderson, Fiorentina, fick vila hela veckan eftersom Fiorentina först spelar idag (måndag).

Jack Barmby, Hartlepool, satt på bänken matchen igenom när Hartlepool spelade 1-1 borta mot Southend. Startade sedan mot Northampton men blev utbytt 20 minuter in i andra halvlek vid underläge 2-0 vilket också blev slutresultatet.

Tyler Blackett, Birmingham, var inte med i truppen när Birmingham slog Blackpool med 2-1.

Federico Macheda, Birmingham, blev utbytt på stopptid när Birmingham slog Blackpool på bortaplan med 2-1 efter två mål från Lee Novak.

Charni Ekangamene, Carlisle, spelade hela matchen när Coventry besegrades på bortaplan med 2-1. Spelade hela matchen när Carlisle åkte på en 1-2-förlust mot Rotherham.

Sam Byrne, Carlisle, hoppade in i minut 66 vid ställningen 1-1. Fyra minuter senare gjorde Byrne 2-1 vilket också blev slutresultatet. Mot Rotherham äntrade Byrne planen efter 67 minuters spel vid ställningen 1-1, men Carlisle förlorade till slut med 1-2.

Jack Rudge, Torquay United, har återvänt till Manchester United efter ett lån utan någon speltid.

Will Keane, QPR, spelade sista halvtimmen när QPR förlorade Londonderbyt borta mot Charlton med 1-0 efter ett avgörande mål på stopptid.

Wilfried Zaha, Cardiff, startade när Cardiff tog emot Hull på hemmaplan men det blev ingen lyckad dag för varken Zaha eller Cardiff. Zaha drog på sig ett gult kort efter en halvtimmes spel och blev sedan utbytt i paus vid underläge 0-2. Cardiff förlorade till slut med 0-4.

Sam Johnstone, Doncaster, släppte ett mål förbi sig i 1-0-förlusten mot Yeovil. Målet kom på straff efter en timmes spel.