Oavgjort för U18 mot Liverpool

Det blev delad pott mellan United och Liverpool där lagen gjorde varsitt mål tidigt i den första halvleken. För Uniteds del var det Ashley Fletcher som hittade nätet.

United fick en kanonstart när Ashley Fletcher tryckte in 1-0 efter åtta minuters spel, målet kom till efter ett inspel från vänsterkanten från Mitchell. Glädjen skulle dock bli kortvarig när Liverpool bara några minuter senare kvitterade.

United hade sedan ett stolpskott och fick även ett mål bortdömt för offside, men fick nöja sig med en poäng och gick därmed förbi Sunderland i tabellen upp på en fjärde plats i den norra serien, 15 poäng bakom Manchester city.

Manchester United U18 – Liverpool U18 1-1 (1-1)

Uniteds mål: Fletcher (8)
United: J.Pereira – Tuanzebe (Williams 83), McConnell, Ioannou, Borthwick-Jackson – Riley, Goss, Rashford (Kehinde 78), Harrop, Mitchell – Fletcher (Thompson 70)