Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 13/14 – vecka 11

Angelo Henriquez, Real Zaragoza, är skadad och var inte med i Zaragozas trupp.

Nick Powell, Wigan, var tillbaka från skada och spelade cirka 35 minuter när Wigan slog Sheffield Wednesday med 1-0. Spelade sista 25 när Wigan slog Ipswich borta med 3-1. Det var 2-1 när Powell äntrade planen men James McClean avgjorde definitivt med sitt andra mål för dagen.

Marnick Vermijl, NEC Nijmegen, spelade hela matchen när NEC spelade 2-2 mot Utrecht.

Bebe, Pacos de Ferreira, spelade hela matchen när laget vann med 2-1 på bortaplan över Vitoria de Guimaraes. Hemmalaget tog ledningen med 1-0 men Bebe såg till att kvittera till 1-1 innan paus. Sergio Oliveira avgjorde sedan med fem minuter kvar och såg till att Pacos de Ferreira tog tre oerhört viktiga poäng i bottenstriden.

Tom Lawrence, Yeovil, spelade hela matchen när Yeovil föll hemma mot Ipswich med 0-1. Det blev 90 minuter även mot QPR när det blev förlust med 3-0. Lawrence drog på sig ett gult kort med tio minuter kvar.

Anderson, Fiorentina, var inte med i Fiorentinas trupp som spelade 1-1 borta mot Juventus i första mötet i Europa League. Spelade sedan 65 minuter innan han blev utbytt vid ledning 2-1 hemma mot Chievo i ligan, Anderson var inblandad i ett av Fiorentinas mål då han slog en djupledsboll som till slut renderade i ett inspel och mål. Fiorentina vann till slut med 3-1.

Jack Barmby, Hartlepool, spelade 85 minuter innan han blev utbytt i den mållösa matchen borta mot Accrington Stanley. Barmby lyckades inte spräcka nollan men drog väl på sig ett gult kort i den första halvleken. Barmby fick sedan 90 minuter när Hartlepool slog Bristol Rovers med 4-0 på hemmaplan, kanske var det för att Barmby assisterade till de två första målen.

Tyler Blackett, Birmingham, spelade hela matchen när Birmingham till slut knep en poäng hemma mot topplaget Burnley. Matchen slutade 3-3 och det var faktiskt Blackett som assisterade till Birminghams kvitteringsmål som gjordes av Macheda på stopptid. I matchen mot Sheffield Wednesday fick Blackett och Birmingham en tung start där man låg under med 2-0 redan efter 20 minuters spel. Blackett blev också den som blev utbytt direkt efter målen och visade tydligt sitt missnöje med det. Birmingham förlorade till slut med 4-1.

Federico Macheda, Birmingham, började på bänken men hoppade in med en halvtimme kvar och underläge 0-1. Macheda kvitterade sedan fem minuter efter sitt intåg till 1-1 och Birmingham låg under två gånger om innan Macheda kvitterade igen på stopptid till 3-3. Fick sedan hoppa in med en halvtimme kvar, men kunde inget göra när Sheffield Wednesday vann med 4-1.

Charni Ekangamene, Carlisle, spelade för Uniteds U21-lag i måndags och deltog inte i onsdagens match för Carlisle. Ekangamene var inte med i Carlisles trupp till mötet med Stevenage.

Sam Byrne, Carlisle, spelade 72 minuter innan han blev utbytt när Carlisle förlorade borta mot Sheffield United med 1-0. Spelade sedan alla 90 minuter när Carlisle fick nöja sig med 0-0 hemma mot Stevenage.

Will Keane, QPR, spelade 90 minuter när QPR föll borta mot Brighton. Spelade sedan 65 minuter när QPR slog Yeovil med 3-0. Ställningen var 1-0 när Keane byttes ut, dock var det Keanes ersättre Zamora som efter endast fem minuter på planen ökade på till 2-0. Det var för övrigt gamle Unitedspelaren Ravel Morrison som gjorde två av QPRs mål.

Wilfried Zaha, Cardiff, fick spela sista kvarten i den snöpliga 2-1-förlusten borta mot Everton. Zaha gjorde ett piggt inhopp men fick inte till det i dom avgörande situationerna.

Sam Johnstone, Doncaster, stod som vanligt mellan stolparna när Doncaster tog en viktig seger när man besegrade Watford med 2-1. Avgörandet kom på stopptid. Johnstone hade också en stor del i att man spelade 0-0 mot Nottingham Forest i en match där Forest hade stort övertag men Johnstone storspelade och räddade en poäng till sitt Doncaster.

Jesse Lingard, Brighton, spelade alla 90 minuter när Brighton besegrade QPR med 2-0. Jesse gjorde varken mål eller assist men drog på sig ett gult kort. Spelade sedan 80 minuter innan han blev utbytt när Brighton slog Bolton på bortaplan med 2-0.

Michael Keane, Blackburn, spelade hela matchen när Blackburn föll hemma mot Bournemouth med 0-1. Det blev 90 minuter även i Blackburns seger över Huddersfield på bortaplan med 4-2.