Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U21 åkte ur Lancashire Senior Cup

Uniteds U21 åkte ur Lancashire Senior Cup efter strafförlust mot Bolton. United ledde i princip hela matchen men Bolton kvitterade sent och vann sedan den efterföljande straffläggningen.

United började annars bra när Joe Rothwell blev fälld i straffområdet och domaren pekade på straffpunkten. Rothwell, som visat fin form på slutet, tog själv hand om straffen och satte säkert in 1-0 för United.

Bolton var inte ofarliga och framför allt hotade de på fasta situationer. Unitedmålvakten Joel Pereira blev testad rejält när Clough nickade från nära håll men Pereira gjorde en fantastisk räddning.

Andra halvleken präglades av långsamt spel och mycket små misstag. United gjorde en dålig och slarvig halvlek och det var just slarv som gjorde att Bolton tilläts kvittera med tre minuter kvar av matchen. Återigen var det en fast situation där Bolton hotade och efter en koncentrationsmiss i försvaret kan just Clough trycka in kvitteringen. Matchen slutade 1-1 och gick direkt till straffar. Där var Bolton det bättre laget och gjorde mål på alla sina straffar medan United missade en, den missen stod Reece James för. Annars gjorde Varela, Rothwell, Andreas Pereira och Ekangamene mål på sina men det räckte alltså inte och det blev Bolton som avancerade till semifinal.

Manchester United Reserver – Bolton Reserver 1-1 (1-0)

Uniteds mål: Rothwell (27 str)
United: J.Pereira – Varela, Thorpe, McNair, James – Janko, Pearson, Rothwell, Ekangamene, A.Pereira – Wilson (Rowley 81)