Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: United – Olympiacos

Startelvorna är presenterade och den elva som ska vända 0-2 till seger för United inkluderar bland annat Danny Welbeck och Ryan Giggs. Nemanja Vidic lämnas utanför Uniteds trupp.

United ställer som vanligt upp med David de Gea i mål. Ytterbacksplatserna tar Rafael da Silva och Patrice Evra som förväntat hand om. I mittförsvaret får vi se Phil Jones tillsammans med Rio Ferdinand. Notabelt är att United inte har en enda försvarsspelare på avbytarbänken.

Veteranen Ryan Giggs går in som central mittfältare bredvid Michael Carrick. Marouane Fellaini petas därmed till bänken.

Framför mittfältet hittar vi Antonio Valencia, Wayne Rooney och Danny Welbeck. Robin van Persie startar längst fram.

Adnan Januzaj får nöja sig med en bänkplats, precis som Shinji Kagawa, som ju David Moyes har lovat att involvera. På avbytarbänken hittar vi också Javier Hernandez som är tillbaka i truppen efter skada.

Då Henrik Strömblad inte kommenterar matchen vill vi påminna om att 2-0 till Manchester United är det enda resultat som ger förlängning.

Manchester United

De Gea
Rafael, Jones, Ferdinand, Evra
Carrick, Giggs
Valencia, Rooney, Welbeck
Van Persie

Avbytare: Lindegaard, Young, Fletcher, Kagawa, Fellaini, Januzaj, Hernandez

Olympiacos: Roberto, Maniatis, Holebas, Manolas, Marcano, Salino, N’Dinga, Perez, Fuster, Campbell, Dominguez
Avbytare: Megyeri, Papadopoulos, Bong, Machado, Samaris, Valdez, Vergos

Domare: Bjorn Kuipers (Holland)

Matchen sparkar igång 20.45 och det är Viasat Fotboll (HD) eller Viaplay som gäller, i alla fall om man förlitar sig på svensk teve.

COME ON UNITED!