Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 12

Angelo Henriquez, Real Zaragoza, var inte med när Zaragoza föll hemma mot Deportivo La Coruna med 0-1.

Nick Powell, Wigan, spelade hela matchen när Wigan bara fick 3-3 hemma mot Yeovil, trots ledning 1-0 och 3-2 på slutet. Powell ordnade en straff som Gomez missade och Powell var också den som gav Wigan ledningen med en språngnick efter 56 minuters spel. Powell inledde sedan på bänken mot Watford men kom in med 20 minuter kvar vid ställningen 2-1, vilket också blev slutresultatet.

Marnick Vermijl, NEC Nijmegen, spelade hela matchen när NEC till slut knep en poäng borta mot Heerenveen. Matchen slutade 2-2.

Bebe, Pacos de Ferreira, gjorde två mål när Pacos de Ferreira tog en viktig seger över Arouca med 3-1. Bebe blev sedan utbytt med några få minuter kvar av matchen.

Tom Lawrence, Yeovil, spelade hela matchen när Yeovil kämpade till sig en poäng borta mot Wigan. Lawrence spelade bra och assisterade till Yeovils kvitteringsmål fyra minuter in på stopptiden. Spelade även hela matchen när Yeovil spelade 2-2 hemma mot Bolton. Tom assisterade till det andra målet men varken han eller Yeovil lär vara särskilt nöjda eftersom de tappade en 2-0-ledning mot ett Bolton som hade en man utvisad.

Anderson, Fiorentina, var inte involverad när Fiorentina åkte ur Europa League efter 0-1 hemma mot Juventus. Var inte heller involverad när Fiorentina slog Napoli på bortaplan med 1-0.

Jack Barmby, Hartlepool, spelade 84 minuter innan han blev utbytt när Hartlepool jagade kvittering borta mot Oxford. Matchen slutade 1-0.

Tyler Blackett, Birmingham, inledde matchen på bänken men fick komma in redan efter en halvtimmes spel. Birmingham förlorade matchen med 1-2 mot Reading, alla målen tillkom efter Blacketts inträde i matchen.
Federico Macheda, Birmingham, spelade hela matchen när Bimringham föll med 1-2 hemma mot Reading.

Charni Ekangamene, Carlisle, var inte med i Carlisles trupp.
Sam Byrne, Carlisle, spelade hela matchen när Carlisle föll borta mot Notts County med 4-1.

Will Keane, QPR, satt på bänken hela matchen när QPR förlorade borta mot Sheffield Wednesday med 3-0. Richard Dunne blev målchansutvisad i den första halvleken. Startade sedan och spelade 65 minuter innan han blev utbytt i bortamatchen mot Middlesbrough. Ställningen var då 1-1, men Keanes ersättare och Ravel Morrison såg till att Londonlaget knep alla tre poäng när man gjorde två sena mål.

Wilfried Zaha, Cardiff, spelade de sista 25 minuterna när Cardiff förlorade med 3-6 hemma mot Liverpool. Zaha var inne på ett mål framåt och två mål bakåt.

Sam Johnstone, Doncaster, höll nollan när Sheffield Wednesday besegrades med 1-0 på hemmaplan.

Jesse Lingard, Brighton, spelade 78 minuter innan han blev utbytt vid underläge 0-1 mot Ipswich. Bortalaget punkterade sedan matchen kort därefter.

Michael Keane, Blackburn, spelade hela matchen när Blackburn lyckades knipa en poäng hemma mot Leicester.