Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U21 spelade 0-0 mot Chelsea

Uniteds U21-lag tog under fredagskvällen emot Chelsea på hemmaplan. United var stundtals rejält tillbakapressade men Amos i målet storspelade och United knep således en viktig poäng.

United hade det tungt på skadefronten med tre av sina bästa spelare lämnade återbud till matchen, James Wilson och Tom Thorpe på grund av sjukdom och Ben Pearson var skadad. Med Wilson borta så saknades det också en naturlig striker i truppen, Andreas Pereira fick ansvaret att axla hans roll.

United fick dock inte ägna sig särskilt mycket åt anfallsspel utan det var Chelsea som inledde klart piggast och Amos i Unitedmålet stod för flera finfina räddningar.

I andra halvlek bytte Chelsea in en av deras stora sommarvärvningar i Marco van Ginkel som varit långtidsskadad. Det hjälpte inte United men Amos var för kvällen säkerheten själv och räddade allt som kom emot honom. United hade otroligt svårt att skapa något och avsaknaden av en striker blev för stor och United hotade aldrig mot Chelseamålet. Matchen slutade istället 0-0 vilket United får vara nöjda med.

Manchester United U21 – Chelsea U21 0-0 (0-0)

United: Amos – Varela, McNair (Willock 76), Ekangamene, Rowley – Janko, Rothwell, Petrucci (Harrop 49), Weir, James – A.Pereira.